+34 932 065 560 | info@amasociados.es

About

 

AM Associats. Barcelona
1982 – 2013…

EVOLUCIÓ / INNOVACIÓ

Evolució, renovació, creixement, innovació,… i creativitat per adaptar-nos a una realitat canviant. La seguim d’aprop i ens avancem. Ens motiva, ens sentim part d’aquesta evolució i volem participar-hi.

Els nostres dissenys, implantacions i la complicitat amb els nostres clients s’han agafat de la mà per afrontar una realitat en contínua evolució. Posem la nostra creativitat al servei dels seus negocis.
REFLEXIÓ

També sabem parar. Dediquem temps a pensar i reflexionar. Volem saber per on es mouen els mercats, com evoluciona la societat i com podem adaptar els dissenys a les noves necessitats de les empreses. En definitiva, volem investigar sobre la nostra societat, sobre el nostre entorn.

Creem nous formats, analitzem les noves tendències, debatem sobre el nostre treball i tot això ho posem a la disposició dels nostres clients. Ens agrada crear i dissenyar, ens agrada el nostre treball.

CREATIVITAT

Locals, comerços i negocis singulars imposen avui dia la seva personalitat per davant d’uns altres. El format està en constant evolució. Vam ser pioners en retail i avui seguim incorporant constantment noves tendències que ofereixen valor afegit. Treballem perquè els nostres clients aconsegueixin l’excel·lència i ho fem com un equip.

COMPROMÍS

Creiem en el talent de les persones i ho acompanyem de complicitat, flexibilitat i implicació. I també creiem en el treball intens, en aquest treball que et consolida en el temps. Els nostres equips treballen de la mà dels nostres clients a Espanya i en l’exterior oferint un servei integral des de l’arquitectura de marca fins a la seva implantación.

 Posted by at 4:05 pm

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)