+34 932 065 560 | info@amasociados.es

abr. 282014
 

Es diu “I AM Coworking Calatrava” i és el nostre nou espai de treball destinat a professionals independents, emprenedors i start ups de diferents sectors.
Està situat a un local de 200 m2 a nivell de carrer, amb zona a l’aire lliure i molt ben comunicat. De disseny atractiu, està equipat per començar a treballar fàcil i còmodament.
Pels coworkers creatius (arquitectes, dissenyadors, publicistes, interioristes…) disposem, a més, de totes les eines de suport, tant de tipus industrial com a comercial, per al desenvolupament dels vostres projectes.
A “I AM Coworking Calatrava” trobareu un espai funcional, d’ambient acollidor i tranquil que us motivarà a dur a terme totes les vostres metes professionals.
Ja ho sabeu! Si vosaltres o algú que conegueu busqueu un lloc de treball a Barcelona on poder dur a terme les vostres tasques professionals, “I AM Coworking” és el vostre espai!

Més info:  http://iamcoworking.es

 Posted by at 7:44 am

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)