+34 932 065 560 | info@amasociados.es

abr. 282014
 

El nostre equip de dissenyadors i interioristes acaba de finalitzar el projecte de disseny i implantació d’un córner per a la marca de fotografia Nikon. L’obra s’ha dut a terme a El Corte Inglés de Callao (Madrid) i aquestes són les imatges del resultat.
La nova implantació s’ha realitzat seguint el concepte dissenyat en el seu moment per AM, amb les novetats d’incorporar una TV i emmarcar de ferro cromat les vitrines murals i els angles laterals dels mostradors.
L’objectiu segueix les mateixes directrius que en projectes anteriors: exposar el producte de forma clara i nítida mitjançant vitrines i mostradors estratègicament il·luminats. Per aportar una perfecta visualització del producte vam col·locar focus de leds al sostre, just sobre els mostradors, i a les vitrines murals, complementada amb llum retroil·luminada. D’aquesta manera, aconseguim proporcionar una perfecta visualització del producte en tots els racons de l’espai.
En realció amb materials, hem fet servir DM lacat en groc i planxes d’alumini ondat.

 

 Posted by at 10:22 am

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)