+34 932 065 560 | info@amasociados.es

ag. 082013
 

En el que portem de 2013, a AM hem dissenyat i reformat diferents banys, cadascun segons l’estil i necessitats funcionals i estètiques de cada client.

Reforma integral

QUÈ? BANY D’ESTIL VINTAGE I ROMÀNTIC

COM? Predomini tons blancs per donar-li aspecte clàssic típic d’aquest estil. Vam col·locar llistons de fusta al paviment, i combinant totes dues tonalitats vam aconseguir  calidesa i lluminositat. Vam decapar la porta per donar-li un aspecte desgastat i vam afegir detalls com el marc del mirall, els petits quadres d’aire “pin up” i el banc de vímet per acabar d’infondre l’estil desitjat.

reformaintegral

Nova obra

QUÈ? BANY D’AMBIENT CÀLID I ELEGANT

COM? Vam col·locar paviment ceràmic i fusta a les parets. El moble del lavabo, dissenyat i fabricat per AM, ho vam realitzar combinant marbre i fusta. Vam escollir models suspesos de vàter i bidé de linies simples que porten el mecanisme inserit a la paret amb el que aconseguim fer l’espai més lleuger visualment. Vam separar la zona dels sanitaris mitjançant una mampara de vidre transparent per donar aquesta sensació diàfana que projecten els espais minimalistes.

banominimal

Reforma personalitzada

QUÈ? BANY DISSENYAT PER A UN SEGUIDOR DEL BARÇA

COM? Vam col·locar un paviment ceràmic gris i vam empaperar les parets amb una línia de formigó de la marca Wallpaper. La pica de vidre, dissenyada i fabricada per AM, disposa d’uns fogons color granat, en referència als colors de l’equip. El marc daurat del mirall fa joc amb el 10 que vam afegir a la paret, nombre que el client va voler posar en referència a Messi. El client va completar la instal·lació amb atrezzo en colors blau i grana.

barça

Rehabilitació low cost sense obra

QUÈ? BANY D’AMBIENT CONTEMPORANI AMB TOCS CLÀSSICS

COM? La calidesa del parquet estratificat d’acabat envellit que vam col·locar al sòl combinava molt bé amb la lluminositat del blanc de les rajoles metropolitan i el to de la pintura de les parets. Per donar el toc final vam adquirir accessoris d´IKEA que van acabar d’infondre una personalitat molt acusada al conjunt.

bañolowcost

 Posted by at 9:09 am

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)