+34 932 065 560 | info@amasociados.es

abr. 282014
 

A AM Asociados estem portant a terme el procés de reforma d’una botiga de maletes. El propietari disposava d’un espai poc aprofitat i ens va encomanar la tasca de convertir el local en una tenda que combinés funcionalitat i un ambient agradable. Li vam assessorar durant tot el procés, aportant totes les idees relatives a un projecte d’aquesta magnitud: des del disseny, distribució, decoració, materials i il·luminació.
El local consta d’una part d’exposició i una altra de venda. El mobiliari d’exposició, dissenyat i construït a mida per AM, té una estructura metàl·lica i està realitzat en melamina i fusta al tall vernissada en color natural.
Darrere de la zona de venda vam crear una separació per dividir ambients. D’aquesta manera, la zona de serveis i de reparació queda separada per una prestatgeria que amplia, al mateix temps, la zona d’exposició, aconseguint, així, el valor afegit de donar una sensació de profunditat a tot el local.
Vam pavimentar el sòl amb ceràmica imitant fusta i les parets i sostre les hem tractat amb pintura envellida. Les columnes estan acabades en ciment vist i vernissat i folrades amb planxa metàl·lica perforada, un detall que li dóna un toc industrial. Afegim també uns miralls, amb el que el local adquireix major lluminositat i una sensació d’amplitud.
Al centre del local tenim previst col·locar una àmplia taula d’estructura metàl·lica com a suport a la venda.
Per a la il·luminació optem per uns leds col·locats sobre riel electrificat, una opció perfecta per donar llum ambiental i destacar el producte.
Com a detall decoratiu, a la part alta de les zones d’exposició realitzem una petit museu a manera de retrospectiva sobre l’evolució de les maletes, col·locant dissenys de diferents èpoques i estils, així com miniatures d’avions.
Per a la façana hem decidit col·locar cristall de sòl a sostre i emmarcar-ho amb fusteria metàl·lica, amb el rètol d’imatge al centre, que oculta la persiana i el compressor de l’aire condicionat. A l’aparador afegirem suports de fusta a diferents altures per mostrar el producte.

 

 Posted by at 9:28 am

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)