+34 932 065 560 | info@amasociados.es

abr. 282014
 

El nostre estudi d’interiorisme i decoració ha estat seleccionat per al desenvolupament d’un projecte a Sulaymaniyah, capital de Kurdistan, territori que s’estén per Turquia, Síria, Iran i l’Iraq.
L’equip d’AM dissenyarà i crearà l’arquitectura interior d’un centre comercial a una de les avingudes principals de la ciutat, i s’encarregarà de dur-la a terme “in situ”. Proporcionarà també tot el necessari per a la seva engegada, així com tot el relacionat amb dissenys gràfics, paisatgisme, projectes d’il·luminació, etc.
Per a aquesta il·lusionant aventura, AM ha sol·licitat la col·laboració de Nomen Arquitectes, creant una estructura amb molta pràctica en treballs d’equip.
Per aquest motiu, el mes de novembre vam tenir la visita dels promotors del projecte que, durant un cap de setmana, van conèixer la ciutat de Barcelona i els seus racons mes emblemàtics de la mà dels responsables d’AM Associats i Nomen Arquictectes. Venien molt documentats sobre la ciutat i es van quedar fascinats amb el tour. Barcelona enamora…

 

Seguirem informant…

 

 

kurdistán-550x275

 Posted by at 10:08 am

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)