+34 932 065 560 | info@amasociados.es

Projectes Retail

 

Projectes integrals d´interiorisme en espais comercials portats a terme per AM Asociados

 

RESTAURANT HOTEL 0018
SAM_0200
th03
TOUS L'ILLA - 246
vintage industrial
diseño interior interiorismo retail tienda Burberrys
Paramita
Proyecto reforma supermercado
proyecto interiorismo tienda Tous
DSC02675
Escada
Loewe
landed-09
Nikonbcn
RESTAURANT HOTEL 0018
McGregor
Burberrys showroom
Tous

 

Què significa Retail per a AM?

Des del principi vam entendre que, en Retail, el disseny ha d’estar al servei de la marca. Disseny de marca i disseny arquitectònic del local són el que donen al consumidor final l’emoció i l’experiment de sensacions com a avantsala al consum. Per a AM, el Retail és un compromís amb la garantia d’oferir el millor disseny, practicitat i equilibri econòmic per aconseguir l’excel·lència del seu producte.

Creació de Marca

A AM oferim un valor afegit al disseny i decoració d’interiors en locals comercials: la Creació de Marca o “Brand Retail Design”. Els clients confien en nosaltres, no només per dissenyar un nou logo del negoci, sinó per a la creació i el disseny d’una MARCA. La Marca és l’element aglutinador capaç de canviar comportaments i percepcions, generar significats i relacions i, sobretot, expressar propostes de valor competitives. Una Marca porta amb sí un posicionament definit, uns valors, una personalitat que nosaltres implementem en un espai.
El gran desafiament de el “Brand Retail Design”, i que AM porta fent durant més de 30 anys, és transmetre idees perquè agafin vida pròpia, creant entorns emblemàtics, únics i reconeixibles per als clients; espais que emocionin, que aconsegueixin que els consumidors conectin ràpidament amb els productes i que, com a resultat, ajudin a augmentar les vendes.

 

“AM va arribar a nosaltres a través de persones que van elogiar la seva forma de treballar,

la manera d’involucrar-se en cada feina, la seva capacitat tècnica i coneixement de tots i cadascun dels aspectes que cal valorar en el moment en què decideixes engegar un projecte de construcció en Retail.
Després de més de 7 anys treballant junts, d’haver engegat més de 15 projectes (en diferents ciutats i fins i tot països) cadascun amb les seves peculiaritats, a Spa & Saló Espanya, S.A. (Institut Pond´s) considerem a AM com el PARTNER en el qual es pot confiar. Treballar amb el nivell de garantia i precisió amb el qual treballen és sens dubte el millor dels elogis que en aquest moment puc fer d’AM.
Potser per tot lo anterior no és d’extranyar que el que va començar sent una relació purament professional hagi transcendit a personal.

Maisa, Marcelino, enhorabona per haver engegat aquest projecte que és AM Associats i per seguir al peu del canó”.

Spa & Saló Espanya, S.A.

 Posted by at 3:57 pm

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)