+34 932 065 560 | info@amasociados.es

ag. 082013
 

La propietària d’un local situat al barri de la Sagrada Família (Barcelona) necessitava adequar l’espai amb la intenció de destinar-ho al lloguer turístic, per això volia que l’ambient infongués un aire creatiu, reflectint l’estil i disseny que la ciutat comtal desprèn.
Juntament amb la clienta es va decidir crear una estètica de fusió, agafant com a base l’actual tendència industrial; un loft que fos diàfan i obert però que cada ambient tingués el seu toc personal, concorde a les necessitats funcionals per al seu ús.
Per l’estructura del local, amb altell, vam optar per dotar claredat al conjunt i crear una composició gràfica de textures i acabats.
Vam col·locar parquet laminat decapat en blanc de pi envellit en tot el paviment i, per a la zona de l’altell i l’escala, vam decidir aplicar a mà un tractament d’envellit color gasolina amb fons pedra.
El sostre ho vam tractar amb pintura decorativa simulant escantells. La paret esquerra es va tractar amb pintura imitant formigó i les fustes d’armaris, així com les existents a la zona central del sostre de l’altell, amb pintura blanca a l’estil mediterrani, un to que vam aconseguir després de donar diverses capes perquè agafés el gruix característic.
A la zona del bany vam optar per tractar part de les parets amb pasta de formigó gris fosc per fer ressaltar el lavabo vermell de cristall, suportat per esquadres de ferro recolzades en el sòl.
La resta de l’espai es va pintar en to blanc per emmarcar tots els tractaments triats i donar molta harmonia al conjunt.
Vam aprofitar diversos mobles de la propietària per pintar-los i donar-los un toc renovat, concorde al nou estil del local, com les cadires del pati que ara llueixen en tons pastís, i un llit que vam pintar en color daurat.
En quant a il·luminació, es van respectar uns llums industrials i una fluorescència situades en l’altell. Es van buscar unes aplicacions demodé disposades estratègicament i vam deixar endolls per a la instal·lació de llums complementaries segons necessitats de futurs inquilins.
Destaca el disseny de la baranda i el de la porta que separa ambients, tots dos realitzats en ferro amb malla deplié, de clara inspiració industrial i que acaba d’infondre a l’estada l’aire desitjat per la clienta.
Un quadre immens amb molta força i personalitat, així com un gran mirall que ocupen les parets de la zona mes alta, acaben per completar aquest loft.

Comparteix!
 Posted by at 11:18 am

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)