+34 932 065 560 | info@amasociados.es

juny 132013
 

El nostre estudi d´interiorisme i decoració ha portat a terme la reforma integral d’un local al centre de Barcelona. L’establiment, destinat a la venda d’articles i complements de viatge, destaca per mostrar un concepte industrial, urbà, diàfan i espaiós, amb exposicions de diferents marques a manera de córners.
Vam recuperar espais antics de la botiga, adaptant parts del sostre que ara queden integrades, tal i com els propietaris ens van plantejar. Vam pavimentar el local amb parquet estratificat, que contrasta amb les parets en estat natural aconseguint infondre un ambient industrial a tot l’establiment.
Cada córner disposa d’expositors diferenciats segons el disseny de cada marca. D’aquesta manera, el mobiliari d’un dels córners consta d’un moble lacat en blanc amb prestatges i calaixos; en un altre vam implantar mobiliari metàl·lic amb punxes, destinats a penjar els productes; i el tercer està compost per diversos prestatges en fusta, en to similar al paviment del sòl. La resta del mobiliari, dissenyat i fabricat per AM, està elaborat amb melamina de viroc muntada en estructura metal·litzada al tall, vernissada i amb acabat setinat, d’acord amb el concepte de la botiga, i destaca per la seva multifuncionalitat per tal de poder adaptar-se a les necessitats de la temporada.
Per a la il·luminació, vam col·locar sobre estructura metàl·lica projectors leds de 30 volts amb obertures de 24 i 45 graus per així dotar al local de lluminositat general i enfocaments parcials destacant productes.
La façana no va sofrir grans modificacions. Només vam incorporar entre la pedra natural existent una estructura de ferro al tall, polida i vernissada. L’aparador està format per una tarima de fusta i guies encastades en parets per col·locar producte i implantació de cartelleria amb imatge de les marques.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Posted by at 10:24 am

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)